Afsluttede arrangementer

Kickoff d. 13. oktober

I anledningen af åbningen af Den Nationale Udstyrsbank inviteres du til kickoff fredag den 13. oktober kl. 10-11.30 på Lars Møllers Kaj, 5700 Svendborg.
Den Nationale Udstyrsbank giver virksomheder, iværksættere og uddannelsesinstitutioner mulighed for at låne udstyr til test af maritim autonomi – nøjagtigt som man låner bøger på et bibliotek.
Udstyrsbanken bygges op over de kommende år og indeholder lige nu f.eks. sonar, lidar, radioer, dataloggere og en undervandsrobot. Dette tilbud vil blive udbygget løbende efter markedets behov. Den Nationale Udstyrsbank er blevet en realitet på grund af en generøs
donation fra Den Danske Maritime Fond, og vi håber at den vil sætte skub i test og innovation af autonomi i det Blå Danmark.
SIMAC og MARS er vært ved en lille forfriskning på dagen, hvor vi både vil klippe snoren til Udstyrsbanken og navngive vores undervandsrobot.


Tilmelding venligst på mail ckf@simac.dk

Har du styr på sikkerheden? (Tilmeldingsfrist er overskredet)

Tirsdag d. 18. april kl. 9.00-12.30 i Svendborg.

Cybertruslerne mod danske maritime virksomheder og havne er høj, og i lyset af den aktuelle geopolitiske situation, er der ikke grund til at antage, at den bliver mindre fremover.

Men hvordan ser trusselsbilledet ud lige nu? Hvad kan man gøre for at beskytte sin virksomhed og sin viden? Og hvad gør man hvis man bliver ramt?

Det er nogle af de spørgsmål, som vi med hjælp fra Center for Cybersikkerhed og PET vil forsøge at svare på, når vi den 18. april afholder en cybersecurity workshop i Svendborg.

Du kan også møde Business Director Morten Vørts, der vil fortælle om hvad Blue Water Shipping lærte af et cyberangreb mod virksomheden.

Arrangementet er gratis (no-show gebyr 300 kr).

 

Kick-off d. 20. september 2022

Tirsdag den 20. september 2022 blev der tændt lys i det maritime erhvervsfyrtårn på Fyn. Et kommende test- og videnscenter skal forene virksomheder, uddannelser og teknologi om maritim innovation og fremtidens tech-parate arbejdskraft. Centeret skal styrke Det Blå Danmark som foregangsland for maritim autonomi. 

20. september 2022. Kick-off på Svendborg Havn. Foto: Geir Haukursson

20. september 2022. Testfartøj. Foto: Geir Haukursson

20. september 2022. Bo Hansen, Borgmester i Svendborg Kommune, byder velkommen. Foto: Geir Haukursson

20. september 2022. Charlotte Flugt, Projektleder for MARS. Foto: Geir Haukursson

20. september 2022. Mogens Blanke, Prof. Automation & Control DTU. Foto: Geir Haukursson

20. september 2022. Lars Ahrendtsen, Seniorprojektleder Erhvervshus Fyn. Foto: Geir Haukursson

20. september 2022. Jan Askholm, Uddannelsesdirektør SIMAC. Foto: Geir Haukursson

20. september 2022. Martin Stockholm & Lasse Møller, Direktører DanaDynamics . Foto: Geir Haukursson

20. september 2022. Bo Hansen, Lasse Skriver og Carl Aage Jensen. Foto: Geir Haukursson

outdated-browser